Kristerapi

En kris kan utlösas av en rad olika händelser, till exempel en skilsmässa, en uppsägning, en olycka eller ett dödsfall. Ofta är stödet från anhöriga och närstående tillräckligt för återhämtningen, men ibland behöver den som drabbats professionellt samtalsstöd.
-

Hur går det till?

En kristerapi är en kortare psykoterapeutisk kontakt. Många gånger räcker 5-10 samtal för att underlätta bearbetningen av det som hänt. I vissa fall är krisen så svår att du behöver fortsatta samtal under en längre tid.

I en kris kan det vara viktigt att snabbt få en samtalstid. Ahlstrand Psykologtjänst kan ofta erbjuda en första tid inom 1-2 veckor, men längre väntetider förekommer.

Psykologsamtal online: Ahlstrand Psykologtjänst erbjuder även videosamtal (gäller individuella samtal). Det är ofta ett bra alternativt till vanliga mottagningsbesök, men ibland är det nödvändigt att träffas på plats. Kontakta oss om du vill boka ett videosamtal.

Kontakta för mer information »

lisa@ahlstrandpsykologtjanst.se | 070-296 19 17 | Sabbatsbergsvägen 8 | 113 61 Stockholm

Alla rättigheter reserverade Ahlstrand Psykologitjänst AB © 2016-2022
CookiesSidkarta • Webb: Svensk Webbservice i Yodo CMS

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK